Profil

Keramikstuen hører hjemme på en af Kalundborgegnens bedste beliggenheder, den smukke åbne have med udsigt ud over fjorden er så charmerende, at du nok vil have svært ved at slippe den igen. Haven er fyldt med spændende planter og en stor plæne, som i sig selv er en udfordring i tørre perioder. Vi har bestræbt os på at skabe et smukt og hyggeligt fristed, som er vores oase, hvor sjælen kan finde ro.
Jeg hedder Inger og har fået min grunduddannet som keramiker på Kerteminde Husflidshøjskole. Når man går ind ad den gamle egetræsdør til skolen, og ser ordene på et skilt over døren, ”Du skal leve som du hver dag skulle dø, og bygge som du evigt skulle leve”, tankevækkende ord som jeg har taget med mig, jeg har haft en rigtig god tid i Kerteminde, mødte dygtige kunstnere, som har givet mig meget, har deltaget i flere kurser bl.a. på Holbæk Kunsthøjskole og har undervist mange år på aftenskole m.m.
Jeg har arbejdet med keramikken i mange år og nyder det, et fag som er svært at slippe og det kræver god fysisk form. Leret er et fantastisk materiale som kan formes og bearbejdes, jeg henter min inspiration i naturen som omgiver os og det bærer mine ting præg af.
Jeg nyder mine timer på værkstedet, at ælte og modellere, radioen høres i baggrunden, det giver en indre ro og man er ét med sin lerklump.

I butikken udstiller og sælger jeg min keramik i eget design. Fra en pottemager har jeg et stort udvalg i lerfade/dejfade. Vi har te, krydderier og delikatesser. Med en bred vifte af forskellige udstillinger med lokale og andre kunstnere er der altid noget spændende at se.

Besøg den spændende udstilling! – benyt lejligheden til at gå en tur i haven og nyd den, og den smukke udsigt, sammen med evt. en medbragt kaffe/madkurv!

Inger og Jørgen Andersen
Sandlodsvej 53
4400 Kalundborg
Mobil 4049 87 19
Mobil 22 67 87 19

Åbningstider, hverdage
Tirsdag – Fredag 13–17, Lørdag 10–14.
Søndag og Mandag, lukket. Åbn. gerne eft. aftale Mobil 4049 8719